Idrætsskadeterapi

Hvad er Idrætsskadeterapi ?

12612669_sIdrætsskadeterapi er behandling af skader i bevægeapparatet. Det kan være skader opstået ved idræt, på arbejdspladsen eller i hjemmet feks. musearm, ankelskader, hold i nakken, rygproblemer. knæproblemer osv.

Idrætsskadeterapi er en terapiform, der er udviklet i Danmark ved Lasota Terapi Akademi og er tilsvarende den Amerikanske Sportstherapist uddannelse.

 

Ved skader lægger vi stor vægt på at finde årsagen og derfor bruges første besøg ved Muskelhulen ofte til undersøgelser og planlægning af en behandlingsplan.

Behandlingen er forskellige manuelle teknikker i kombination med Sportsakupunktur, øreakupunktur eller diverse optapeninger.

16208395_s12870292_s Langt de fleste idrætsskader er mindre skader, der i det daglige ikke volder mærkbare problemer, men gør, at man ikke kan dyrke sin idræt, passe sit job eller hverdag uden gener.

Disse skader overses ofte i det offentlige behandlingssystem, men kræver alligevel en hurtig og korrekt behandling for at mindske rehabiliteringsperioden.

Comments are closed.