Lasota Energy Armbånd

Lasota Energy armbånd

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor mange mennesker føler sig veloplagte og fulde af energi …                         lige efter et tordenvejr?

Svaret får du her og det er hele kernen i dette produkt.

Luften er fuld af negativt ladede ioner!

Et stormvejr med lyn og torden genererer trillioner af strålende og beroligende negative ioner, der løsner op for
spændinger og efterlader os sprængfulde af fornyet energi. Utallige forsker og videnskabelige undersøgelser har for længst påvist, at negative ioner har langt flere positive indvirkninger på miljøer og mennesker.

Et armbånd ladet med negative ioner.

Adskillige års forskning har gjort det muligt at “oplade” hologrammer med skala-frekvenser og silicone med negative ioner, således at man på den måde kan tilføre energibølger og elektromagnetisme til forskellige produkter. Der er tale om en naturlig extra energitilførsel af strømninger.

Et Lasota energi-armbånd indholder 2 hologrammer og består af silicone. Begge dele er opladet til maksimal kapacitet med skala-frekvenser og negative ioner.

Produktet kan anvendes af alle børn, unge og ældre ja endda dyr- til sport, fritid, arbejde eller hvile. Produktet har forskellige virkninger. Du afgør selv hvilken en af dem, du har behov for.

Al dokumentation og forskellige videnskablige rapporter om negative ioners fordele og effekter kan du finde på www.lasotaenergy.com

Muskelhulen er forhandler af Lasota EnergyArmbånd.

 

 

Comments are closed.